To rougaille είναι ένα τυπικό πιάτο της Μαδαγασκάρης που συνοδεύει ρύζι λευκό
Προετοιμασία: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά
Μερίδες: 6
Υλικά
- 4 ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 4 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- Τζιντζερ σε μέγεθος καρυδιού ψιλοτριμμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Προετοιμασία
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα πιρούνι και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 30’ πριν το σερβίρουμε.