Προετοιμασία: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15
Μερίδες: 6
Υλικά:
- 500 γραμμάρια Vermicelle
- 150 γραμμάρια βούτυρο
- 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουταλιά σούπας τρούφα σοκολάτας
- 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη γαρύφαλλο
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
Προετοιμασία:
Σοτάρουμε τα Vermicelle (ρυζομακάρονα) σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο και προσθέτουμε λίγο νερό.
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και τα μπαχαρικά ανακατεύοντας κατά διαστήματα, έτσι ώστε η ζύμη να μην κολλάει στο τηγάνι.
Βάζουμε σε φόρμα το μείγμα. Τα αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.